Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Η Μαρία Γιακαμόζη συνεχίζει Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας


Από καρδιάς ευχαριστίες στην Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για την διαχρονική εμπιστοσύνη της και την πρότασή της, κατά την διάρκεια της 2ης τακτικής συνεδρίασης του νεοσυσταθέντος Δημοτικού Συμβουλίου, να συνεχίσω ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας!

Ευχαριστώ θερμά κι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη υποστήριξη με την θετική τους ψήφο!

Συνεχίζουμε... συνεχίζω με αγάπη, μεράκι, προσφορά, πολλά έργα και λίγα λόγια δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα κάνοντας το καλύτερο δυνατόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News