Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση για την αναβίωση του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού (ΦΩΤΟ)


Σε πολύ καλο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η πρώτη συνάντηση για την αναβίωση του Καρατζαβίτικου Καρναβαλιού.

Άνθρωποι του Δήμου, Φορείς και επαγγελματίες έδωσαν το παρών. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση και να είναι πετυχημένη με τον Δήμο αρωγό!

Οι βάσεις μπήκαν, ενώ οριστικέ επιτροπή για να τρέξει το θέμα και από αύριο θα ξεκινήσουν οι επικοινωνίες με συλλόγους και καταστήματα για να υπάρξει ενημέρωση για τα επόμενα βήματα.

















 

6 σχόλια:

  1. Ας κάνουν αρμα και οι Εδω ζουμε,με θεμα Μπηκες και εσυ με διμηνο στα Λουτρα.Με τοσες προσληψεις το μεγαλυτερο αρμα θα είναι 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΜΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΤΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά από τα πρώτα θέματα που είχε να λύσει ο δήμος Αλμωπίας ήταν για το καρναβάλι; Ας σοβαρευτούν λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποίο θέμα και ξεκινούσαν να λύνουν ρε παιδιά , πάλι κάποιοι θα γκρινιαζαν .. και στην Έδεσσα δεν ήταν παράδοση το καρναβάλι αλλά έγινε θεσμός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News