Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Στη ΝΔ προσχώρησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Μητσοτάκης: «Ανοιχτές οι πόρτες μας για όσους συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα»


Στη ΝΔ προσχώρησε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Εύη Χριστοφιλοπούλου και Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα, επιβεβαιώνοντας και επισήμως την πολιτική συμπόρευση.

«Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας. Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Στηρίζω την κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις και προώθησε μεταρρυθμίσεις

«Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά.

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα την τιμήσω στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα.

Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο».

6 σχόλια:

  1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κυριάκο...
    Θα είμαστε κυβέρνηση για άλλα 50 Χρόνια..
    όλοι οι "νηστικοί" τού ΠΑΣΟΚ στην Νέα Δημοκρατία..
    Κυριάκοοο το διαλυσες το κόμμα τού Αντρέα μπρεεέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχχααχα
    Μιλάμε για πολύ χαχαχαχαχχαα
    Όλος ο κόσμος χαχαχαχαχα, εκτός από τους οπαδούς της ΝΔ που όμως είναι πλειοψηφία και η πλειοψηφία της μεγαλώνει.
    Άρα...
    Λάχανα και Χάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μισή κυβέρνηση είναι από το ΠΑΣΟΚ. Οι μισοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, απ΄ ότι μαθαίνω θα είναι πρώην ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Τελικά ρε παιδιά εκεί στην ΝΔ τι ψηφίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριάκο πες αλεύρι. Το ΠΑΣΟΚ σε γυρεύει. Πρόσεξε αυτοί είναι νηστικοί για εξουσία. Μήπως ενεργήσουν ως δούρειοι ίπποι.
    Τελικά ρε παιδιά, τι σου κάνει να είσαι πάντα καβάλα στο άλογο.
    Άντε και στον νομό μας. Τέτοια να γίνουν. Κοντά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί ψηφίζαμε ρε συντρόφια; Εύγε στην κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News