Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Γεύμα στον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη παρέθεσε η Πρέσβειρα της Ελλάδος στην Αλβανία (ΦΩΤΟ)


Σε δείπνο στην Πρεσβευτική Κατοικία στα Τίρανα κατόπιν πρόσκλησης της κ. Κώνσταντίνας Καμίτση, Πρέσβειρας της Ελλάδος στην Αλβανία, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης, με τον συνεργάτη Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο Ακτύπη και την κα Αναστασία Χερκελετζή, υπάλληλο του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της επίσκεψης της αποστολής του Δήμου Πέλλας στα Τίρανα για το συνέδριο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων “B40 Balkan Cities Network”, ως νέο μέλος του δικτύου.


Στο δείπνο με την Πρέσβειρα, συζητήθηκαν τα καίρια θέματα που απασχολούν τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας, το μέλλον των Βαλκανίων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλα και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως ένα εργαλείο άσκησης ήπιας διπλωματικής πολιτικής.

Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε ως δώρο στην Πρέσβειρα κ. Καμίτση, ένα γνήσιο αντίγραφο αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το Μουσείο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News