Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Νέα Αριστερά: Ανοιχτές Συνελεύσεις σε Γιαννιτσά και Έδεσσα - Εισηγήτρια η Έφη Αχτσιόγλου


Δείτε την ανάρτηση του Ιγνάτιου Καραπαναγιώτη:

Έχει ξεκινήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η διαδικασία συγκρότησης του νέου μας πολιτικού φορέα ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Στο Νομό Πέλλας θα έχουμε δύο ανοιχτές συνελεύσεις:

α) Γιαννιτσά, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, ώρα 7 μ.μ.,

β) Έδεσσα, αίθουσα Παρθεναγωγείου, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, ώρα 6 μ.μ.


Σ' αυτές τις πρώτες ανοιχτές συνελεύσεις οι πολίτες από τον προοδευτικό, τον δημοκρατικό, τον αριστερό χώρο καλούνται να συμμετέχουν και να συνδιαμορφώσουν το πολιτικό πλαίσιο του νέου αυτού φορέα.

Στόχος είναι να καλυφθεί ένα υπαρκτό κενό που υφίσταται στον προοδευτικό, δημοκρατικό και αριστερό χώρο! Να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε μια δύναμη που θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη διακυβέρνηση της ΝΔ και της Δεξιάς.

Με κεντρικό πολιτικό ορόσημο τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, η Νέα Αριστερά μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις για την ανασύνθεση των δυνάμεων, που μπορούν να διατυπώσουν μια εναλλακτική πρόταση στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News