Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Σε πολυ καλό κλίμα η επίσκεψη της Έφης Αχτσιόγλου στο Δήμο Αλμωπίας - Τι είπανε με τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου (ΦΩΤΟ)


Το Δημαρχείο της Αλμωπίας επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής η Βουλευτής της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, συνοδευόμενη από τον πρώην Βουλευτή Πέλλας Γιάννης Σηφάκη και τοπικά στελέχη.

Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα του Δήμου Αλμωπίας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος περιοδειών του νέου πολιτικού φορέα σε όλη την Ελλάδα, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι η κ. Αχτσιόγλου έλκει την καταγωγή της από τα Γιαννιτσά και γνωρίζει την περιοχή μας.

Κατά τη συνομιλία της με το Δήμαρχο, δεσμεύτηκε να προωθήσει όλα τα σημαντικά θέματα του Νομού μας στη Βουλή, ενώ και από την πλευρά του κ. Παρούτογλου εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία που θα έχει ως στόχο να πάει ο τόπος μας μπροστά και να αποκτήσει η αυτοδιοίκηση δυνατή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Ο κ. Σηφάκης από την πλευρά του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το νέο εγχείρημα και τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Δείτε φωτογραφίες:
























Σε επόμενη ανάρτηση, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.

6 σχόλια:

  1. Ο Μπάμπης από παραλίγο υποψήφιος ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές(το απέτρεψαν τελικά το ατύχημα ποιος ξέρει πώς) τσουπ ριζοσπάστη "αριστερος" και παλι, αλλά νέας κοπής τωρα.
    Πολύ χαρμόσυνο γεγονότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουμουνοκαπιταλιστες χα...χα....χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Παρούτογλου δήμαρχε. Απ' την αντιπολίτευση, ούτε άρχισες. Έτσι θα μας σώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Πάλι η αριστερά κόβει και ραβη στο νομό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News