Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή Σελήνη συνεχίζει να σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις χρόνο για ήρεμες και γνώριμες δραστηριότητες. Αν και μια παύση μπορεί να είναι αναζωογονητική έχεις την τάση να θέλεις να παραμείνεις απασχολημένη και αφοσιωμένη στους στόχους σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου πιθανά με λάθος τρόπο. Εάν είσαι μόνη, πρόσθεσε κοινωνικές δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου.

Ταύρος

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια που πιθανά το τελευταίο διάστημα απέφευγες. Η διαύγεια σου στα εργασιακά σε βοηθά στο να αποφύγεις παγίδες και λάθη. Η μέρα και οι στιγμές με τον αγαπημένο σου περνούν με τρυφερότητα και αμοιβαίο ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος δε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου τον επόμενο μήνα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να καταλήξεις σε συμβιβασμούς, κερδίζοντας μεγαλύτερη επιτυχία για τους μελλοντικούς στόχους σου. Η ισχυρή σου διαίσθηση γεννά έξυπνες ιδέες για τη λύση προβλημάτων που αφορούν τα οικονομικά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να προχωρήσεις μπροστά. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να αποδεσμευτείς από το παρελθόν.

Καρκίνος

Νιώθεις υπερηφάνεια για τη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και τις υπηρεσίες που παρέχεις. Είναι ιδανική η στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου ξεκινώντας με την οργάνωση των καθημερινών σου υποθέσεων και τη βελτίωση των προσπαθειών και των προγραμμάτων σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου και όχι μόνο τις υποσχέσεις σου. Εάν είσαι μόνη, ειδήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις σε ενθουσιάζουν.

Λέων

Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως χρειάζεσαι χρόνο για ξεκούραση ή προβληματισμό. Ίσως χρειαστεί να απαλλαγείς απ’ την απογοήτευση και έχεις την ανάλογη ενέργεια για να το κάνεις. Το καθάρισμα του αέρα γύρω σου σε ωθεί προς την ανάπτυξη. Τα κίνητρα σου ξανακτίζονται και θα μπορούσες να επαναξιολογήσεις κάποια απ’ τα ενδιαφέροντα ή τα πάθη σου προτού προχωρήσεις. Απλές απολαύσεις με τον αγαπημένο σου φορτίζoυν τις ψυχικές σου μπαταρίες. Εάν είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ανάλογα με το τί θα εισπράξεις πάρε τις αποφάσεις σου.

Παρθένος

Και σήμερα η Σελήνη σε ενθαρρύνει να διαφοροποιηθείς και γενικά είναι μια καλή στιγμή για περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες ακόμα κι αν σημειωθούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν ευχάριστοι υπαινιγμοί για κάτι συναρπαστικό που συμβαίνει τώρα. Οι συζητήσεις κυρίως στα εργασιακά τείνουν να σου δίνουν ενέργεια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου επανέρχεται σε υγιή επίπεδα. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και τις κοινωνικές σου επαφές.

Ζυγός

Επενδύεις λίγη περισσότερη ενέργεια στις φιλοδοξίες και επιδιώξεις σου. Η ικανοποίηση μιας ευθύνης και η έντονη επιθυμία να αφήσεις κάτι πίσω σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πρακτική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Μια μικρή απογοήτευση σε σχέση με τις επικοινωνίες και τις περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που να σε κάνουν να αμφισβητήσεις κάποιες ικανότητες σου, όμως είναι προσωρινό. Εντόπισε τα σημεία που νιώθεις να επιβαρύνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τις εμπειρίες που σου χαρίζουν νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Εκφράζεις γνήσια εμπιστοσύνη και έχεις έντονη επιθυμία να προχωρήσεις, να ξεχάσεις ή να συγχωρήσεις. Οι επικοινωνίες συνεχίζουν να σε προκαλούν να εξερευνήσεις και να ανακαλύπτεις. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να υποστηρίξεις τις πεποιθήσεις σου και να μάθεις ταυτόχρονα ενδιαφέροντα θέματα και ιδέες. Η αποσυμφόρηση από εργασιακές εκκρεμότητες λειτουργεί ικανοποιητικά. Η συναισθηματική σου ζωή ή τα συναισθήματα σου έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους.

Τοξότης

Η ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου ή να παρατηρήσεις αντί να προωθήσεις σχέδια είναι και πάλι έντονη σήμερα. Οι εντάσεις για χρήματα και επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι μέρος της ημέρας αλλά έχεις τα εργαλεία για να μετατρέψεις τις ανησυχίες σε βελτιώσεις. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστείς αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις επιπλέον ενέργεια για να προσφέρεις βοήθεια αντί να περιμένεις να εξελιχθούν τα πράγματα μόνα τους. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Μπορείς να επαναξιολογήσεις μια υπηρεσία ή την υποστήριξη που δίνεις σε άλλους. Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να εμπνέουν την ανάγκη σου για ανατροφοδότηση ή μια διαφορετική προοπτική. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή καθώς οι ρυθμοί της ημέρας είναι απαιτητικοί. Ο ερωτικός σύντροφος σου προτείνει νέες δραστηριότητες που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, όσο ψάχνεις απαντήσεις που αφορούν το παρελθόν τόσο μπερδεύεσαι και μένεις στάσιμη.

Υδροχόος

Συνεχίζεις να θέλεις να βάλεις σε τάξη τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να αναθέσεις κάποιες εργασίες ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Απέφυγε τις υπερβολικές δεσμεύσεις για να τελειώσει η μέρα πιο χαρούμενα και να αφιερώσεις τον απαιτούμενο, ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της δημιουργικότητας σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να εκφραστείς. Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο για προσωπική απόλαυση θα σε ξεκουράσει και θα σε χαλαρώσει. Ενώ η διάθεση σου είναι παιχνιδιάρικη και ευχάριστη υπάρχει μια τάση υπερβολής που είναι σοφό να δαμάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να καταπιείς την υπερηφάνεια σου για λίγο απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μη λες όχι σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News