Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Φεγγάρι του Λύκου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πρώτη πανσέληνος του 2024


Ο Ιανουάριος του 2024, είναι ίσως ο μήνας με τα πιο σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Εξαίρεση σε αυτό δε θα μπορούσε να αποτελέσει κι η Πανσέληνος του μήνα, ή αλλιώς το φεγγάρι του λύκου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στις 25/01.

Ποια είναι όμως, τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ιδιαίτερη αυτή την Πανσέληνο; Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα (05ο 14’), λίγες ημέρες μετά την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου κι ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τον έρωτα, τη χαρά, τη λάμψη, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, την ηγεσία, την ομορφιά της ζωής, τη μεγαλοψυχία και τα τυχερά παιχνίδια. Άρα, έχει να μας φέρει αρκετά κι ενδιαφέροντα! Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς κι όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η όψη αντίθεσης Ήλιου-Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της Υπηρεσίας- Θυσίας (6ο– 12ο) με τη συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, έρχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές, τόσο σε θέματα που αφορούν τις εργασιακές μας σχέσεις, την Υγεία, τα θέματα Ασφάλειας, όσο και να μας ωθήσει να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας για πολλά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ταμπού. Παράλληλα θα κάνουμε βουτιά στα βάθη της ψυχής μας και κάνοντας τον προσωπικό μας απολογισμό, θα αναγεννηθούμε συναισθηματικά. Μια διαδικασία η οποία θα είναι αργή, για κάποιους επίπονη, ταυτόχρονα όμως θα είναι απόλυτα μεταμορφωτική.

Το στοιχείο που κάνει τόσο σημαντική αυτή την Πανσέληνο είναι η άμεση σύνδεση με τις Εκλείψεις που προηγηθήκαν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, και συγκεκριμένα με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2023 κι αυτό σημαίνει ότι μια σειρά σημαντικών αλλαγών, σε όλους τους τομείς της ζωής τους, θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 11ο 03’ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 08ο 50’ του Λέοντα. Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών η όψη που θα μας επηρεάσει περισσότερο είναι το τετράγωνου που θα σχηματίσει ο Τροπικός Ποσειδώνας με την Αστρική σύνοδο Ερμή – Άρη, καθώς εκτός από παρεξηγήσεις και μπερδέματα που μπορεί να δημιουργήσει, είναι πιθανό να ξαναδούμε και αναζωπύρωση των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πηγή ζωής για εσάς τους Κριούς αποτελεί ο έρωτας. Η μεταμορφωτική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει το πάθος στην ερωτική σας ζωή, και θα σας ωθήσει, κάτι που είναι πολύ εύκολο για εσάς, να κάνετε ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα. Μόνο που αυτή τη φορά το ρίσκο όχι μόνο θα σας βγει σε καλό, αλλά θα σας φέρει κι έναν νέο, υπέροχο έρωτα στα πόδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη δύναμη, αλλά και την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα αποτελέσει την αφετηρία σημαντικών εξελίξεων στην καριέρα σας, ακολουθώντας πάντα την πλευρά των ισχυρών με μια σημαντική προϋπόθεση: ότι δεν πρέπει να αφήσετε να σας παρασύρουν σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να είστε ιδιαίτερα κτητικοί προς τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη και βαρετή είναι η καθημερινότητά σας. Η Πανσέληνος του μήνα, θα λειτουργήσει πολύ για βοηθητικά για εσάς αφού θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδά σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό, σε προσωπικό επίπεδο, να σας κάνει να προχωρήσετε σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες, στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες με άτομα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Η προσοχή όλων αυτές τις ημέρες είναι στραμμένη επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας, με τη συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στη σχέση σας με τους άλλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό, όσο κι αν σας είναι δύσκολο, να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε πολλούς από τους παλιούς σας συνεργάτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι μπορεί να παρασυρθείτε εξαιτίας του φόβου και της ανασφάλειάς σας, σε χειριστικές συμπεριφορές. Οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν σχέσεις συναισθηματικής εξάρτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα λέγαμε ότι σας πάει αυτή τη χρονική περίοδος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, μπορεί να ενισχύσει το άγχος για τη δουλειά σας, κι αυτό θα αποτελέσει την αφορμή να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθειά σας να προστατεύσετε τα επαγγελματικά σας τα κεκτημένα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κοντά σε ισχυρά πρόσωπα θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος του μήνα είναι πιθανό να σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι θα μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι κομβικής σημασίας για εσάς και το μέλλον σας, καθώς ανοίγει τον δρόμο για να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να μεταμορφώσετε την καριέρα, αλλά και την εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας αναγκάσει τα επόμενα χρόνια να μεταμορφωθείτε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη θεωρία στην πράξη είστε έτοιμοι να περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας Βοηθήσει να προχωρήσετε με προσεχτικά βήματα, μιας και ο Κρόνος για εσάς φέρνει την υλοποίηση ενός μελλοντικού επαγγελματικού σας σχεδίου. Για κάποιους από εσάς όμως, αυτή η Πανσέληνος, θα σας δυσκολέψει να βρείτε λύση σε μια Νομική ή γραφειοκρατική σας υποχρέωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις οικονομικές σας συνεργασίες θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος του μήνα θα ρίξει φως στις οικονομικές σας συνεργασίες κι αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε νέες. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιοι άνθρωποι αξίζουν και μπορούν να είναι δίπλα σας, θα αναρωτηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιό σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στη διαδικασία να ξαναδείτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα. Αυτό θα φανεί πιο έντονα στην προσωπική σας ζωή, καθώς δεν μπορείτε να ανεχτείτε να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που είναι απέναντί σας χειριστικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Η δουλειά σας είναι αυτή που απορροφά όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας, ωστόσο. Από την πλευρά σας, εσείς θα είστε αυτοί που θα αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε το η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους για να εκτονώνετε το άγχος και την κούραση της δουλειάς.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News