Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Νέο κατάστημα Discount Markt στην Αριδαία


Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Αριδαία, στον κόμβο Λουτρακίου, φτάνοντας τα 7 καταστήματα στην Πέλλα και τα 87 συνολικά στην Ελλάδα.

Οι μοντέρνοι και σύγχρονοι χώροι πώλησης σε συνδυασμό με το άνετο parking προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε κάθε επίσκεψη στους καταναλωτές! Τα προσεγμένα νέα τμήματα, ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, κάνουν το νέο Discount Markt να ξεχωρίζει. Τώρα κάθε ώρα της ημέρας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται συνεχώς στον φούρνο τους, αλλά και με πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα!

Τα Discount Markt, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.