Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Η απολαυστική συνάντηση της Χαρούλας Αλεξίου με τον Διονύση Ατζαράκη: «Δεν ξέρεις ούτε ένα μου τραγούδι, ε;» (ΒΙΝΤΕΟ)


Μία απολαυστική συνάντηση, με τις ατάκες ανάμεσά τους να πέφτουν «βροχή», είχαν η Χάρις Αλεξίου με τον Διονύση Ατζαράκη.

Ο δημοφιλής stand-up comedian φιλοξένησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια στο κανάλι του στο YouTube, με τη διαδικτυακή τους συνάντηση να μετρά ήδη περισσότερες από 60.000 προβολές, μέσα σε μερικές ώρες.

Χάρις Αλεξίου: Ο διάλογος με τον… μεγάλο φαν της, Διονύση Ατζαράκη

Στην έναρξη του βίντεο, διάρκειας λίγο παραπάνω των 3 λεπτών, ο Διονύσης Ατζαράκης δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της Χαρούλας Αλεξίου, λίγο πριν τη ρωτήσει αν… ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο.

Μεταξύ τους καταγράφεται ένας απολαυστικός διάλογος, με τη Χαρούλα Αλεξίου να μην αφήνει ατάκα να «πέσει κάτω».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News