Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Αναδιανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε πολίτες του Δήμου Σκύδρας


Στην 1η ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ αδιάθετων προϊόντων του ΤΕΒΑ προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: αλεύρι (1000 γρ), ελαιόλαδο (1 λίτρο), μακαρόνια (500 γρ.), κριθαράκι (500 γρ), γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα δημητριακών (250 γρ.), ρυζάλευρο (250γρ.), απολυμαντικό τζελ, μάσκες ατομικής προστασίας και αφρόλουτρο (400 ml).

Η αναδιανομή για τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί στην Σκύδρα , στις πρώην αποθήκες ΕΑΣ στον χώρο του ΟΣΕ,, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 κατά τις ώρες 09:00 –14:00.

Πρόκειται για την 1η αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις προηγούμενες διανομές από τους δικαιούχους, η δε διάθεση τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια, προτάσσοντας τις πολυμελής οικογένειες με φθίνουσα σειρά.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν προσωπικά και πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών) απαιτείται από τους ωφελούμενους μέριμνα μεταφορικού μέσου για την μεταφορά των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News