Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Τοποθέτηση νέας τεχνητής φωλιάς πελαργών στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)


Στην τοποθέτηση τεχνητής φωλιάς πελαργών, προχώρησε η ΔΕΔΔΗΕ στο κέντρο της Αριδαίας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ψαράδικων.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ένα ζευγάρι πελαργών είχε εγκατασταθεί στη συγκεκριμένη γειτονιά, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να φτιάξει φωλιά, καθώς δεν υπήρχε η κατασκευή.

Μετά από δημοσίευμα του Aridaia News, η ΔΕΔΔΗΕ ανταποκρίθηκε και προχώρησε στην εγκατάσταση.


Ο πελαργός είναι ένα απόλυτα προστατευμένο είδος και είναι σημαντική αυτή η εξέλιξη, που χαροποίησε ιδιαίτερα τους περίοικους.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News