Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα - Το πρόγραμμα των γιορτινών εκδηλώσεων


Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 06:00 μ.μ., ξεκινούν επίσημα οι γιορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Σκύδρας.

Εκδηλώσεις μ΄επίκεντρο το φως της πίστης και της αλληλεγγύης. Εκδηλώσεις αγάπης και συμπερίληψης, εκδηλώσεις που προσφέρουν χαρά, ψυχαγωγία κι αγαλλίαση με τη συνεργασία φορέων και συλλόγων του Δήμου μας, τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά.

Ο πολύχρωμος στολισμός στους δρόμους, στις πλατείες, στις βιτρίνες της αγοράς και στα μπαλκόνια των σπιτιών συνθέτουν ένα φανταχτερό, εντυπωσιακό σκηνικό που αναπτερώνει τον ψυχικό μας κόσμο.

Μέσα στην πλατεία, η αναπαράσταση της φάτνης της Βηθλεέμ, το λαμπερό και φιλόξενο χωριό του Άγιου Βασίλη ετοιμάζονται να υποδεχθούν δημότες κι επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Κάλαντα, μελωδίες, διαδραστικά παιχνίδια, χοροί, ψυχαγωγία, εδέσματα για όλους με βάση το παρακάτω γιορταστικό πρόγραμμα:


Ας είμαστε λοιπόν όλοι στην πλατεία Δημοκρατίας, την Παρασκευή 8 του μηνός, για να μετρήσουμε αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ν΄ανταλλάξουμε ευχές και να ψυχαγωγηθούμε.

Και βεβαίως κάθε μέρα, από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Δημοκρατίας.

Καλά Χριστούγεννα – Ευλογημένο, Υγιές και Δημιουργικό το νέο έτος 2024 !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News