Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Αννα Σπύρτου


Την Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Ολιστικής Μέριμνας, καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, αποχαιρετά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Η Άννα Σπύρτου τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για την υγεία της.

Παρ' όλη την περιπέτεια της δεν έλλειψε ούτε μια φορά από τα καθήκοντα της ως Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και από την υλοποίηση του οράματός της την ολιστική μέριμνα που, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Σύγκλητος του ΠΔΜ, «αποτελεί ένα πρόγραμμα ορόσημο για το Ίδρυμα, για το οποίο είμαστε όλοι τόσο περήφανοι»… «Στο διάβα της ζωής της, υπήρξε μια γυναίκα μαχήτρια, υπερασπιζόμενη με αξιοζήλευτο πάθος και ευαισθησία τις ιδέες της ονειρευόμενη ένα καλύτερο αύριο» αναφέρει η ανακοίνωση της Συγκλήτου.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κηρύσσει τριήμερο πένθος, οι σημαίες στα κτήρια του Ιδρύματος θα παραμείνουν μεσίστιες ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Ιδρύματος.

Δήλωση της Βουλευτή Πέλλας και Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη

Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε μια πραγματική μαχήτρια της επιστήμης και της ζωής, η οποία με το παράδειγμα του αγώνα της απέναντι στο πρόβλημα υγείας της, απέδειξε ότι το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες προκύπτει απο τον χαρακτήρα και την οπτική γωνία που έχουμε για τη ζωή.

Η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονιας Άννα Σπύρτου υπηρέτησε αταλάντευτα τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς μέχρι τέλους ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί σε όλη την διαδρομή της ήταν ενεργός πολίτης.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της και σε όσους μοιράστηκαν μαζί της επί δεκαετίες κοινούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News