Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Βασίλη Καρρά - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (ΦΩΤΟ)


Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26.12.2023) στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Καρράς, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων (24.12.2023) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους αγαπημένους φίλους του και όσους τον γνώριζαν μέσα από τα τραγούδια του.

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στις 10 το πρωί, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στην ίδια εκκλησία.

Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται από το πρωί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Βασίλη Καρρά.





Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News