Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα οι άνθρωποι γύρω σου δεν μπορούν να ευχαριστηθούν με τίποτα. Το χάος που επικρατεί τριγύρω σου αντανακλά αυτό ακριβώς που συμβαίνει και μέσα σου: εσωτερική αναταραχή. Επεξεργάσου λίγο τα συναισθήματά σου αλλά μην τα αφήσεις να σου αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους σου. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ενδιαφέρουσα χάρη σε ευχάριστες ανατροπές-εκπλήξεις. Ζήτα χρόνο αν οι καταστάσεις έχουν γίνει εξαντλητικές και δεν μπορείς πια να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου μέσα στην ημέρα και νιώθεις γεμάτη από πρωτόγνωρα συναισθήματα που σε συναρπάζουν.

Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας παίρνει τα πάνω του. Δώσε βάση στα χόμπι σου, στις δραστηριότητες εκείνες που σε γεμίζουν. Φτάνουν στα αυτιά σου ευχάριστα νέα για ένα προσωπικό ζήτημα που σε προβληματίζει καιρό και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και πιο ήρεμη. Καθώς η ημέρα προχωρά, γίνεται όλο και πιο εύκολο να αφαιρείσαι. Πρόσεξέ το! Επιπλέον πρέπει να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τα κοινωνικά σκαμπανεβάσματα. Μην είσαι τόσο υπερευαίσθητη απέναντι στους άλλους.

Δίδυμοι

Οι διελεύσεις της ημέρας ενθαρρύνουν τους δημιουργικούς τρόπους αλληλεπίδρασης. Το κόλπο είναι να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να αφήσεις πίσω μια προβληματική κατάσταση που σε βασανίζει. Ο στόχος που έχεις θέσει σε έναν τομέα της ζωής σου και τα βήματα που κάνεις για να τον πετύχεις έχουν αξία αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον. Καθώς η ημέρα προχωρά, οι ενέργειες βάζουν τρικλοποδιά στην παραγωγικότητά σου, αλλά βάζουν φωτιά στην φαντασία σου. Ένα νέο, δύσβατο μονοπάτι, το οποίο δεν έχεις περπατήσει ξανά μοιάζει στα μάτια σου με πρόκληση. Ακολούθησέ το!

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να βρεις την ισορροπία, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με φίλους και την επικοινωνία μεταξύ σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως βοηθάς σήμερα όλους όσους αγαπάς. Είσαι ιδιαίτερα δεκτική σε νέες ιδέες και προτάσεις. Καθώς η ημέρα προχωρά, η δυσαρέσκεια με κάτι που συμβαίνει γύρω σου φτάνει στο κόκκινο και μπορεί να σε αποσπάσει από τις προτεραιότητες σου. Δημιούργησε χώρο για τα συναισθήματά σου. Ίσως χρειαστείς επιπλέον χρόνο για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα.

Λέων

Σήμερα είσαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη, και μάλιστα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Αντιλαμβάνεσαι την πρόοδο που κάνεις, ακόμα κι αν σε τρώει μια μικρή αβεβαιότητα που σχετίζεται κυρίως με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, πλημυρίζεις από μια αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Αλλά καθώς η ημέρα προχωρά, μικρά προβλήματα σου αποσπούν την προσοχή. Μοιάζει να σε ταλαιπωρεί το αν οι γύρω σου σε εκτιμούν βαθιά ή όχι. Το σίγουρο είναι πως επικεντρώνεσαι πολύ στις προβληματικές περιοχές και έτσι παραβλέπεις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Παρθένος

Αλληλοεπιδράς με τους γύρω σου και μάλιστα με τους πιο υγιείς τρόπους. Είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσεις και να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη σχέση σου. Με τη Σελήνη να διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας υπάρχει μια αβίαστη, ευχάριστη αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς με αυτό που λένε οι άλλοι. Αυτή η διαφωνία που μπορεί να είναι και καλή, αφού έχει την δύναμη να σε ταρακουνήσει, να σε κάνει να δεις τι πραγματικά θέλεις και ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σου.

Ζυγός

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τους γύρω σου να αντιμετωπίσουν περίπλοκα συναισθήματα και για αυτήν ακριβώς την πράξη θα ανταμειφθείς. Οι άνθρωποι σε πλησιάζουν για υποστήριξη, για συμβουλές και για βοήθεια. Αυτό γίνεται πάντα, απλά αυτή την περίοδο είναι ακόμα πιο έντονο από το συνηθισμένο. Είσαι σε μια θέση που μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει μέσα σου. Αργότερα σήμερα είναι πιθανό να συμβούν παρεξηγήσεις. Μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις βασισμένες μόνο σ’ αυτές τις παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Μια σχέση παίρνει τα πάνω της σήμερα. Νιώθεις ευτυχισμένη και σε θέση να το μοιραστείς. Σε γεμίζει να δίνεις στους ανθρώπους που σε νοιάζουν. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να ξαναγράψεις τους κανόνες στις σχέσεις σου, εάν νιώθεις πως αυτές έχουν μπαγιατέψει. Αν και είσαι διατεθειμένη να συνδεθείς σήμερα, υπάρχει μια τάση κάποια πράγματα να χαθούν στη μετάφραση.

Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να προχωρήσει μια ιδέα σου. Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον ιδιωτικό, 4ο οίκο σου και αυτό σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν θέλεις να επανέλθεις στον σωστό δρόμο, κάνε ένα βήμα τη φορά και εστίασε την προσοχή σου στο να προσπαθήσεις να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο.

Αιγόκερως

Η σχέση σου με τους άλλους σήμερα σε ικανοποιεί και ταυτόχρονα σε εμπνέει. Αντιλαμβάνεσαι πως για ισχυροποιηθεί ένας δεσμός, πρέπει να μοιραστείς τις απόψεις σου αλλά να ακούσεις και εκείνες που μπορεί να έχει ο συνομιλητής σου. Είναι σημαντικό να «πειράξεις» λίγο τη ρουτίνα σου. Ξέφυγε από τα ίδια και τα ίδια. Μόνο έτσι θα πυροδοτήσεις την έμπνευσή σου, που κοιμάται το τελευταίο διάστημα. Καθώς η ημέρα προχωρά, δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις απαντήσεις που παίρνεις από τους γύρω σου και αυτό κάνει τα συναισθήματά σου να χορεύουν, μια πάνω, μια κάτω, καμία σταθερότητα. Ένα συγκεκριμένο μήνυμα θα σε κάνει να χάσεις το κέντρο σου.

Υδροχόος

Οι ενέργειες της ημέρας ενθαρρύνουν τις αλλαγές, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση σου, ή με την οικογένεια. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχτείς. Ωστόσο είσαι πρόθυμη να σπαταλίσεις περισσότερη ενέργεια ώστε να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν σωστά. Αργότερα σήμερα, οι σκέψεις και οι ανάγκες σου ξεφεύγουν και δεν εστιάζουν μόνο σε έναν τομέα της ζωής σου.

Ιχθύες

Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπη με μια υπέροχη ιδέα Είσαι σε καλή θέση για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Συνεργάζεσαι περίφημα με το σύντροφο σου προκειμένου να πετύχετε μαζί κάτι σημαντικό για εσένα. Όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρετε. Οι συζητήσεις της ημέρας σε συγκινούν. Εστιάζεις στην βελτίωση και την ανάπτυξή σου. Αργότερα σήμερα ωστόσο, χρειάζεται να κοπιάσεις πιο πολύ έτσι ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα που επιθυμείς. Εάν υπάρχει λίγη αμηχανία σε κάποια επικοινωνία, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις εσύ τουλάχιστον να το αντιμετωπίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News