Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δ. Τζαμτζής: «Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στην Επαρχιακή Οδό 14»


Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους πολίτες της Π.Ε. Πέλλας, το έργο «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού 14» που προέβλεπε εκτεταμένη συντήρηση του οδοστρώματος, με ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά τμήματα της Επαρχιακής Οδού 14.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, περιελάμβανε ασφαλτοστρώσεις στον επαρχιακό δρόμο Δροσερού – Γυψοχωρίου, εντός του οικισμού του Γυψοχωρίου και εκτενούς οδικού τμήματος στον οικισμό Τριφύλλι, του Δήμου Πέλλας.

Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εναπομείνασες διαγραμμίσεις και θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News