Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

H viral έκπληξη μαθητών στην καθηγήτριά τους για τα γενέθλιά της - Δείτε το συγκινητικό βίντεο


Viral έγινε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει την έκπληξη που έκαναν σε καθηγήτρια οι μαθητές ενός σχολείου, καθώς όλα ξεκίνησαν από έναν σκηνοθετημένο καβγά.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το npress.gr στο Instagram, διακρίνεται μια καθηγήτρια να μπαίνει στην σχολική αίθουσα και να βλέπει πως επικρατεί πανικός, αφού οι ανήλικοι έχουν σχηματίσει ένα μπούγιο.

«Τι γίνεται εδώ;», ρώτησε και αμέσως έτρεξε να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς φαινόταν να επικρατεί ένταση.

Ωστόσο, τότε το μπούγιο διαλύθηκε και η τάξη γέμισε με κομφετί, ενώ οι μαθητές φώναζαν χρόνια πολλά στη γυναίκα που είχε γιορτή.

Στη συνέχεια, διακρίνεται να κρατάει μια ανθοδέσμη στα χέρια και εμφανώς συγκινημένη να αγκαλιάζει έναν έναν τους μαθητές και να τους ευχαριστεί για την έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News