Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Κώστας Σημίτης: Το βίντεο για τη ζωή του


Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωή του Κώστα Σημίτη, προσωπικής και πολιτικής, και κυρίως η φιλοσοφία και η στάση ζωής του αποτυπώθηκαν σε ένα βίντεο που δημιούργησαν ο γνωστός σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας, η Αγγελική Μπιρμπίλη, διευθύντρια σύνταξης στης Athens Voice και ο Κώστας Αλεξανδρής.

Το βίντεο προβλήθηκε στην τιμητική εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη του «ΔΙΚΤΥΟΥ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», το απόγευμα της Δευτέρας (6.11) στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Μια εκδήλωση που εμπνεύστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου, θεωρώντας ότι οφείλουμε να τιμούμε εν ζωή τους ανθρώπους που προσέφεραν στην Ελλάδα. Όπως λέει χαρακτηριστικά «ο Κώστας Σημίτης ανήκει σε εκείνους τους μεγάλους ηγέτες που προίκισαν την Ελλάδα με πολιτικές μεγάλων οριζόντων και με επιτεύγματα μεγάλων στόχων».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News