Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Δ. Τζαμτζής: «Ξεκίνησε το έργο ασφαλτόστρωσης οδών του Δήμου Πέλλας»


Στο στάδιο της υλοποίησης εισήλθε το έργο, που φέρει τον τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Πέλλας για τη Συντήρηση Οδοστρωμάτων (Δημοτικές Οδοί Κρύας Βρύσης-Αξού-Γαλατάδων-Καρυώτισσας-Λεπτοκαρυάς)», στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους Δήμους.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν από το δρόμο που συνδέει τους Γαλατάδες με την Καρυώτισσα και θα ολοκληρωθούν στη διάρκεια της περιόδου 2023 – 2024, σύμφωνα με την προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη με το Δήμο Πέλλας. 

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιορδάνης Τζαμτζής επισκέφθηκε το εργοτάξιο και όπως τόνισε σε δηλώσεις του «το νοικοκύρεμα και η ασφάλεια των δρόμων παραμένει συνεχής και απαρέγκλιτη προτεραιότητα για την Αντιπεριφέρεια Πέλλας».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.000.000,00 ευρώ, εκ των οποίων το 95% καλύπτεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ενώ ο Δήμος Πέλλας θα συμμετάσχει στη συγχρηματοδότηση, με ίδιους πόρους, με το ποσό των 50.000 ευρώ και την εκπόνηση των μελετών του έργου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στα εξής τμήματα:

Στην οδό Γαλατάδων – Καρυώτισσας, μήκους 1.800 μέτρων (σε εξέλιξη), στην είσοδο των Γαλατάδων από την ΠΕΟ, μήκους 500 μέτρων, στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας στα Γιαννιτσά σε μήκος 1.150 μέτρων, στο δρόμο Αξός – Μελίσσι 500 μέτρα, Δαμιανό – Λεπτοκαρυά 250 μέτρα, στην γέφυρα της οδού Λεπτοκαρυάς – Φιλυριάς σε μήκος 200 μέτρων, εντός του οικισμού της Λεπτοκαρυάς 350 μέτρα και σε αρκετούς δρόμους της Τ.Κ. Κρύας Βρύσης, στους οποίους εντοπίζονται προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News