Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Αποχωρούν Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος τον Πάνο Σκουρλέτη και το Νίκο Βούτση να αποχωρούν τις επόμενες ώρες. Και οι δυο αναμένεται με δήλωσή τους να γνωστοποιήσουν σε λίγη ώρα τις προθέσεις τους.

Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης δεν θα φτάσουν όπως όλα δείχνουν έως την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα.

Χθες, στην δραματική συνεδρίαση της Ομπρέλας πέρασε οριακά η πρόταση να μεταβούν αύριο στην Κεντρική Επιτροπή και αφού ακούσουν τον πρόεδρο να καταθέσουν κείμενο με τις θέσεις τους.

Όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr, η άποψη η οποία και επικράτησε στην Ομπρέλα, θεωρούσε ότι η ανακοίνωση αποχώρησης θα πρέπει να γίνει μέσα στην ΚΕ ώστε να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα και τα στελέχη που θα αποχωρήσουν να μπορέσουν να δώσουν το στίγμα τους μέσα στην κορυφαία κομματική συνεδρίαση, παρουσία των συντρόφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News