Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Χρήστος Μπάτσης, απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας: «Συνεχίζουμε κανονικά, πιστοί στον όρκο που δώσαμε»


Άλλα 2 μεγάλα έργα, που τα κυνηγησαμε, τα προτείναμε. Εγκρίθηκαν και πάνε για κατασκευή.

2 ασφαλτοστρωσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των φρούτων που παράγει όλη εκείνη η μεριά, του ευφορου κάμπου της Αλμωπίας. Ετσι λοιπόν μαζί με την άσφαλτο βορεινο πλατανακια Πρωτομαγιάς 1,5,εκατομμύρια ευρώ για διευκόλυνση των αγροτών και κατοίκων της περιοχής.

Συνεχίζουμε κανονικά, πιστοί στον όρκο που δώσαμε.



 

6 σχόλια:

  1. Χαχαχα χαχαχα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ πότε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν γίδια αν έχετε επίγνωση ποιον αποριψατε θα είχατε φουντάρει είδη αλλά δημοκρατία έχουμε και η πλειοψηφία κερδίζει. Τα λέμε σε κάνα εξάμηνο όταν θα δείτε και συμπεριφορές αλλά και πολιτικές. Καλά Χριστούγεννα και περαστικά σας.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταντησες την Αλμωπία ΤΣΑΝΤΙΡΙ και εκανεςτον ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ Δημαρχο εισαι οτι χειροτερο εχει περασει απο την Αλμωπια. Τελος ντροπιασες το χωριο των Προμαχων με τις επιλογες σου και την συμπεριφορα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News