Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Κλειστή εδώ και καιρό η μεγάλη εξωτερική πισίνα των Λουτρών Πόζαρ - Τι συμβαίνει στη δημοτική επιχείρηση


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες επισκεπτών της περιοχής μας, για το γεγονός ότι η μεγάλη εξωτερική πισίνα των Λουτρών Πόζαρ παραμένει εκτός λειτουργίας εδώ και πολλές μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η πισινά έχει υποστεί βλάβη, καθώς έχει σπάσει κάποιος σωλήνας και γίνονται προσπάθειες για να επιδιορθωθεί και να είναι ξανά στην διάθεση του κοινού. Ωστόσο, η καθυστέρηση είναι τεράστια και τα παράπονα πολλά. Αν συνυπολογίσουμε και το ότι πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο απαράδεκτη.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση για το θέμα από πλευράς των υπευθύνων ήταν στις 13 Οκτωβρίου και από τότε δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Λουτρών Πόζαρ ανέφερε τα εξής:

"Αγαπητοί επισκέπτες σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτης βλάβης η Ανοιχτή Πισίνα των Λουτρών θα παραμείνει κλειστή από το Σάββατο 14/10/2023 έως και την Κυριακή 15/10/2023. Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!".

5 σχόλια:

  1. Άδεια δεν έχει και άσε τό σπάσιμο είστε για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτος η άλλος ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν ...προετοιμάζουν το έδαφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα έρθουν οι Άγγλοι θα είναι έτοιμη. Μας εκπροσώπησαν επάξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλες οι καταγγελίες, ψαξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάει για πούλημα φίλε..με 500 Χιλ τζίρο το χρόνο.ολα είναι ταγμένα προεκλογικά...ένα ένα θα δεις να δίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News