Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Η ομάδα Αχτσιόγλου ετοιμάζει τον οδικό χάρτη εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ηλιόπουλος: «Η κατάσταση μοιάζει με βούρκο»


Τον οδικό χάρτη της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, συντεταγμένα, χαράσσει η ομάδα των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου. Ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε την αρχική εισήγηση, η οποία έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- σε συνεννόηση με την Εφη Αχτσιόγλου και τον Αλέξη Χαρίτση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος φέρεται να είπε ότι η κατάσταση αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπαράθεση που δημιουργείται μοιάζει με βούρκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πίεση των ομιλητών στη συνεδρίαση για αποχώρηση είναι μεγάλη με πηγές να αναφέρουν χαρακρηριστικά ότι το κλίμα «από κάτω» είναι πάμε να φύγουμε και αυτό που ουσιαστικά συζητούν είναι ο οδικός χάρτης εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα μπορούσε να γίνει συντεταγμένα.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια απόφαση σήμερα.

Οι «6+6» συνεδριάζουν πανελλαδικά από τις 11 το πρωί ύστερα από μια εκρηκτική εβδομάδα που ακολούθησε την αποχώρηση της Ομπρέλας. Μπροστά στο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί επενέβη και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είδε Σακελλαρίδη, Κασσελάκη, Ηλιόπουλο και Τεμπονέρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την αποχώρησή τους και υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας.

Χείρα φιλίας από Κασσελάκη, επίθεση από Πολάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτεινε χείρα φιλίας προς την πλευρά Αχτσιόγλου, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης χθες προχώρησε σε μια κίνηση που εξελήφθη ως σπρώξιμο προς την έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου καθώς επιτέθηκε στην βουλευτή των «6+6» Σία Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News