Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου με τον νέο Διοικητή του Α.Τ. Σκύδρας Χρ. Μποζίνη (ΦΩΤΟ)


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Υποδιευθυντή Αστυνομίας Πέλλας και νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Χριστόδουλο Μποζίνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 με την παρουσία των Αντιδημάρχων: Θεμιστοκλή Κρητίδη, Γιώργου Σταματέλλου, Ευφροσύνης Κρητίδου, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκου Χατζηιωαννίδη, του Προέδρου του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Αθανάσιου Γίτσα, των Δημοτικών Συμβούλων: Ιωάννας Βέργου, Μιχάλη Μέγα Κωνσταντίνου Τερζίδη και του Προέδρου της Σκύδρας Θεόδωρου Αντωνιάδη.

Τον κ. Διοικητή συνόδευαν ο Υποδιοικητής Δημήτριος Δούμος και η Υπαστυνόμος Μαρούλα Παυλίδου.


Ο κ. Μποζίνης που ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή εδώ και λίγο διάστημα έχει προσκληθεί από τη Δήμαρχο κι έχει συμμετάσχει στις γιορταστικές επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας για την απελευθέρωση της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό και για την 28η Οκτωβρίου, οπότε και υπήρξαν ανάλογες επαφές.

Στο πλαίσιο της παρούσας συνάντησης η Δήμαρχος έκανε μια σύντομη περιγραφή των χαρακτηριστικών και των αναπτυξιακών δεδομένων και προοπτικών του Δήμου, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες του Διοικητή για τη συνάντηση και για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα του γεγονότος, ακολούθησε η εξέταση και η συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες και τη συνέργεια Δήμου κι Αστυνομίας.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη βούλησή τους για την προαγωγή της άριστης συνεργασίας Δήμου κι Αστυνομίας κι αντάλλαξαν ευχές για υγεία και επιτυχημένη άσκηση των καθηκόντων και υποχρεώσεών τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News