Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτη δήλωση Αδωνι Γεωργιάδη: «Πόσοι συμπολίτες ενδιαφέρονται για την εξεταστική για τα Τέμπη;»


Άστοχες δηλώσεις Άδωνι που είπε πως η υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών και των υποκλοπών ενδιαφέρει μόνο τον μικρόκοσμο κάποιων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα στον Real Fm και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για την τραγωδία των Τεμπών και στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής των κομμάτων, είδαμε το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να βάλει και πρόσωπα για την τραγωδία των Τεμπών. Θα συμφωνούσε δεν ξέρω ο ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνω ότι δεν θα είχε αντίρρηση ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σπρίτζης. Ξαφνικά το ΚΚΕ κάνει έναν δικό του χειρισμό και καταθέτει πρόταση για εξεταστική από το 1997. Πως βλέπετε να πηγαίνει αυτή η ιστορία και να δούμε τι έχουμε εξακριβώσει κλπ».

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς πολιτικής κυριαρχίας. Κατά την γνώμη μου ο κυριότερος λόγος που έχει αυτή την κυριαρχία, είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη. Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, για να βρει το παιδί τους δουλειά, για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια. Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Να το κάνετε στο real από περιέργεια. Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι ότι τα κάνει τέλεια. Με σωστά και λάθη. Αν το δεις από μακριά, ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ο εξής ένας: ο Μητσοτάκης. Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το απόσπασμα από το 10:50 κι έπειτα:

3 σχόλια:

  1. Τι λες ρε φαρφάρα και αλαλάζον τύμπανον. Τους πεθαμένους ποιος θα τους δικαιώσει; Τις μάνες τους συγγενείς; Κι αν κάποιος κόσμος το ξέχασε, τους παράτησε κι η επίσημη πολιτεία που εκπροσωπείς εσύ; Ντροπή σου. Αυτό είναι το ήθος σου ως πολιτικού και όλων σας φυσικά.
    Σταύρο να το δημοσιεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη! Να τον παραιτησει ο Μητσοτακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι δεξιοί τη μας τα λέτε εμάς δεν ξέρετε ότι στις τάξεις του κόμματος σας έχετε άτομα ακραία χουντικά και ναζιστικά, αυτές τις δηλώσεις μόνο ο Χίτλερ και οι στρατηγοί του τις έκαναν για τούς Εβραίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News