Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Σε «διοικητική αστοχία» αποδίδει ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρ. Μπάτσης το πρόβλημα της σίτισης των μαθητών στη Μαθητική Εστία


Σε "καθαρά διοικητική αστοχία" απέδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης την τεράστια καθυστέρηση όσον αφορά στη σίτιση των μαθητών της Μαθητικής Εστίας Αλμωπίας. Παράλληλα, κάλεσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να διερευνήσει το θέμα.

Όπως είπε ο κ. Μπάτσης, "ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος για να φέρνει χρήματα και να κάνει όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες. Για τα εργασιακά και τα διοικητικά είναι υπεύθυνοι οι υπάλληλοι. Οπότε, παρακαλώ να διερευνηθεί το θέμα, γιατί εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη διοικητική αστοχία".

Εύλογα είναι πάντως τα παράπονα μαθητών και γονέων, οι οποίοι σίγουρα αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση και δεν μπορούν να γνωρίζουν ποιος ευθύνεται. Αυτή είναι δουλειά των διοικούντων.

11 σχόλια:

  1. Χρήστο εισαι ότι χειρότερο έβγαλε ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηρεμα, ο λαος μιλησε δεν χρειαζοντε υπερβολες, οντως σαν δημαρχος ηταν πολυ πολυ λιγος αλλα παμε παρακατω.

      Διαγραφή
  2. Για αυτό λοιπόν ήρθε και η εκλογική αστοχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως τα είπες,οι μαθητές και οι γονείς αξίζουν καλύτερη μεταχείσηση,δν το κατάλαβες και έχασες απο την 1η Κυριακη 🎉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί είναι με το σύνθημα ´εδώ ζούμε’ αλλα μαλλον ζούσαν αλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ στην αρχή της σχολικής χρονιάς μας είπες ότι δεν έχεις μάγειρα για να διορισεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προεκλογικά το έριχνε στους αντιπάλους του ότι τον πολεμάνε τώρα είναι διοικητική αστοχία; τα λεφτά έρχονται από το υπουργείο δεν τα ψάχνει να τα βρει το θέμα είναι ότι δεν έκανε τις διαδικασίες όταν έπρεπε γι'αυτο έγινε όλη αυτή η καθυστέρηση. αντί να πούνε ένα συγνώμη έστω και καθυστερημένα ψάχνουν δικαιολογίες. αφού έκαναν την διοικητική μ@@@@κια να το λύσει άμεσα έστω και καθυστερημένα. άμα πραγματικά θέλει μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα την πολη σας σιγα την Αριδαια μεσα στης λακουβες και στα σκαμπανεβασματα, σπαμε τ αυτοκινητα μας δεν ξερουμε που να παρκαρουμε, μεσα στη βρωμα, μου κανει εντυπωση που πατε και ψηφιζετε, οπισθοδρομικοι ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει όμως δύο φυλακές μέσο εταιρίας κ με μέσο...τους οποίους εδώ κ χρόνια τους πληρωνοι ο δήμος...Ασεπ πουθενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News