Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη


Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου, θα επηρεάσει περισσότερο τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και θα δουν αλλαγές στη ζωή τους που ούτε καν περίμεναν:

Ταύρος

Προτεραιότητα στις συνεργασίες σας δίνετε αυτή την περίοδο, καθώς αντιλαμβάνεστε πως μπορούν να σας πάνε μακριά, ενώ η Νέα Σελήνη, ταυτόχρονα, ανοίγει δρόμους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικές σχέσεις που δεν προχωρούν δημιουργούν αντιπαραθέσεις και συνεργασίες που δεν βαίνουν καλώς ίσως σταματήσουν. Την ίδια στιγμή έντονα ξεσπάσματα, ακόμα και χωρισμοί, είναι πιθανό να συμβούν. Αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, τότε βάλτε μπροστά τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σας.

Λέων

Αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, προβλέπονται με τη συγκεκριμένη όψη. Επισημοποίηση σχέσεων, γάμοι, μετακομίσεις. Ήρθε η στιγμή να ακούσετε τι πραγματικά θέλετε, αλλά προσέξτε: Αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι είναι αυτό που αναζητάτε, τότε σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε. Σε περίπτωση που μια κατάσταση από το παρελθόν σας απασχολεί ακόμα, ξεκαθαρίστε τη. Είναι στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος ό,τι σας απασχολεί, αν θέλετε να πάτε παρακάτω.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και φέρνει αλλαγές σε όλους τους τομείς – επαγγελματικούς και προσωπικούς. Είστε το επίκεντρο της προσοχής και τα φώτα βρίσκονται πάνω σας. Μια ξαφνική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, καθώς θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τις επιλογές και τις αποφάσεις παλαιότερων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News