Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Θ. Τζάκρη: «Σε Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο της Έδεσσας, θα μας βρουν απέναντί τους»


Δείτε την ανάρτηση της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη:

Στο διαδημοτικό συλλαλητήριο για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Έδεσσας.

Ένα γενικό Νοσοκομείο, όπως το Νοσοκομείο της Έδεσσας, δεν μπορεί να ακυρώνεται και να υποβαθμίζεται σε Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας σαν να διάγουμε έκτακτες κι εμπόλεμες καταστάσεις.

Επίσης ένα Κέντρο Υγείας, εν μέσω τόσων μεγαλοστομιών για την Πρωτοβάθμια δεν μπορεί να υποβαθμίζεται σε status περιφερειακoύ ιατρείου που δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε την 24ωρη λειτουργία του.

Η συνεχής διολίσθηση όλων προς τα κάτω είναι μέρος ενός στρατηγικού σχεδίου συρρίκνωσης, απαξίωσης, ιδιωτικοποίησης.

Φαίνεται ότι μεταξύ άλλων «το 41% τακατό» έχει εκληφθεί κι ως άδεια ακύρωσης όλων των επιτευγμάτων του κοινωνικού κράτους κατά την μεταπολίτευση.

Κι ένα από τα κυριότερα κεκτημένα που ακυρώνονται είναι η ίση μεταχείριση των Ελλήνων, ασχέτως τόπου κατοικίας, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για την εγκατάλειψη μιας περιοχής ευρισκομένης στη μια ώρα απόσταση από την Θεσσαλονίκη κι όχι σε κάποιο αληθώς δυσπρόσιτο σημείο.

Η επίθεση στον ίσο και δωρεάν χαρακτήρα της περίθαλψης ξεκινά από την περιφέρεια.

Θα μας βρουν απέναντί τους.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News