Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Βουλευτής Πέλλας Γ. Σηφάκης - «Αποχωρώ με κόμπο στο λαιμό»


Διαβάστε τη δήλωση του πρώην Βουλευτή και πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

Δυστυχώς οι δυσάρεστες εξελίξεις των τελευταίων μηνών αναγκάζουν και μένα, μαζί με χιλιάδες άλλους συντρόφους σε όλη την χώρα, να αποχωρήσω με κόμπο στο λαιμό από ένα Κόμμα με το οποίο έδωσα αγώνες δεκαετιών μέσα στην κοινωνία από τα δύσκολα χρόνια της ίδρυσης του, που εκπροσώπησα, με την ψήφο των πολιτών της Πέλλας, στο Κοινοβούλιο από τον Γενάρη του 2015 ως το 2019, που έζησα μέσα σ' αυτό ιστορικές στιγμές για την χώρα.

Δυστυχώς μετά την εκλογή του νέου προέδρου επικράτησαν διαλυτικές τάσεις, προσωπικές κατηγορίες και αδιανόητες επιθέσεις που η ηγεσία του, αντί να τις κατευνάσει, τις παρότρυνε, που μεταλλάσσεται γοργά σε ένα άμορφο Κόμμα με αντιφατικές πολιτικές απόψεις που πολλές φορές είναι αντίθετες με τις ομόφωνες αποφάσεις του τελευταίου συνεδρίου του.


Θα συνεχίσω τον αγώνα για ότι πάλευε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις τελευταίες μεταλλάξεις και πριν την σημερινή χλεύη του στην κοινωνία από άλλο μετερίζι, με τον νέο φορέα που θα συσταθεί μετά την σημερινή αποχώρηση με την δήλωση των 57 συντρόφων που ακολουθεί.

Είμαι σίγουρος ότι με πολλούς από τους συντρόφους μας στον Νομό θα συμπλεύσουμε άμεσα στις οργανώσεις του νέου φορέα..

Όπως και ειλικρινά πιστεύω πως και με τους συντρόφους που θα παραμείνουν ( που τους τιμώ όλους) θα συναντηθούμε άμεσα στους αγώνες απέναντι στην λαίλαπα Μητσοτάκη και, γιατί όχι, να ξαναβρεθούμε στο μέλλον σε κοινό βηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News