Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Κασσελάκης σε Τσακαλώτο και Πέρκα: Δώστε πίσω την έδρα σας - Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, δεν θα γίνει δημοψήφισμα


Στο βήμα της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης για λίγα λεπτά, μετά τις αποχωρήσεις της Ομπρέλας του Τσακαλώτου, την αποχώρηση Τζουμάκα και τις επιστολές με αιχμές και βέλη από Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες στο κόμμα, όπως και τον Στέλιο Κούλογλου στην ευρωβουλή.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα πως όσοι εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες θα βρίσκονται εκτός κόμματος, ενώ μετά τις αποχωρήσεις των στελεχών που ήταν προς διαγραφή είπε πως δεν υπάρχει λόγος για δημοψήφισμα.

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ, ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΗΤΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News