Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Πολάκης για Σημίτη: «Ο άνθρωπος που έκανε νόμο τη μίζα και το μαύρο χρημα» - Σε δύσκολη θέση η επί σειρά ετών Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη


Δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αν και ήταν προσκεκλημένος, επέλεξε να μην δώσει το "παρών".

Η θέση του, που ήταν δίπλα σε αυτή του Λουκά Παπαδήμου, έμεινε κενή, καθώς ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη από την εκδήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος με μια ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτήρισε τον Κώστα Σημίτη "άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα".

"ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΕΜΕ!!! (Στην εκδήλωση για τον άνθρωπο που έκανε νόμο κίνησης της Ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρημα!!!) Κόψτε τα fake news!!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.



Νωρίτερα, σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τον λόγο που επέλεξε να μην βρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τονίζοντας ότι "δεν έχει δουλειά με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού". 

Σε δύσκολη θέση η Θεοδώρα Τζάκρη

Εν μέσω όλων αυτών των δηλώσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να ακούσουμε την άποψη της Βουλευτή Πέλλας και Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

Η κ. Τζάκρη ήταν επί σειρά ετών Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεραμύνθηκε της πολιτικής του κόμματος που την ανέδειξε στην πολιτική.

Σήμερα, είναι μία από τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη μαζί με τον Παύλο Πολάκη.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμανλης και Σημιτης δυο σωστοι προθηπουργοι της Ελλαδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News