Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Παρουσιάστρια δημοσίευσε κατά λάθος γυμνό βίντεο - «Ξέχασα ότι υπήρχαν καθρέφτες»


Μία παρουσιάστρια του «Block», η Jess Eva από την Αυστραλία, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από τα παρασκήνια της εκπομπής της για να δείξει στους θαυμαστές όλη προετοιμασία που κάνει πριν από κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση στον «αέρα». Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνεται να της περιποιούνται τα μαλλιά και την μακιγιάρουν, πριν μεταφερθεί σε έναν χώρο για να αλλάξει ρούχα. Και ενώ τα… έβγαλε όλα για να φορέσει το φουστάνι της, ήταν… άτυχη καθώς δεν θυμόταν ότι υπήρχαν στον χώρο καθρέφτες και εμφανίστηκε… γυμνή.

Αργότερα επεξεργάστηκε τη λεζάντα της ανάρτησής της για να συμπεριλάβει μια αστεία αναφορά στον εαυτό της για το λάθος. Παρ’ όλα αυτά δεν κατέβασε το βίντεο… «Ενημερωμένη προειδοποίηση!» έγραψε στους 116.000 followers της. «Λυπάμαι πολύ που ξέχασα ότι υπήρχαν καθρέφτες στα καμαρίνια που θα μπορούσες να δεις! #bumcrackwarning».

.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News