Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου - Ποιος είναι ο λόγος


Δεν ανέβηκε στην εξέδρα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ούτε σήμερα, ούτε την 28η Οκτωβρίου.

Εύλογα ήταν τα ερωτήματα πολλών συμπολιτών μας για αυτή του την απουσία. Ωστόσο η απάντηση είναι απλή. Ο νέος Δήμαρχος θα ορκιστεί τον επόμενο μήνα και θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024. Άρα, μέχρι το τέλος του έτους Δήμαρχος παραμένει ο Χρήστος Μπάτσης.

Φυσικά, αν το επιθυμούσε θα μπορούσε να είναι στην εξέδρα των επισήμων ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος, ωστόσο όπως φαίνεται επέλεξε να... μη βιαστεί και να τηρήσει κατά γράμμα το πρωτόκολλο, αφήνοντας πεδίο δράσης στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή που βρέθηκε για τελευταία φορά με την ιδιότητα αυτή πάνω στην εξέδρα της παρέλασης.


15 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ, ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εννοείς ότι εχει και μετριοπάθεια! Όπου τον συναντάμε το δείχνει... δεν κρύβει την χαρά του όπως κ η π.... που λέει κ η παροιμία!άλλαξε πάντως καθώς βγήκε!

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα, και γιατί να μη χαίρεται δηλαδή; δήμαρχος εκλέχθηκε!!!! Οι άλλοι δε χαιρονταν όταν εκλέγονταν;είδαμε και από τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβουλους πώς φαίρονται τέσσερα χρόνια τώρα!!!!! Οι εικόνες και τα στορυ μιλάνε από μόνα τους! Προκαλουν σε μεγάλο βαθμό με την επιδειξιομανια τους!

      Διαγραφή
  2. Ακόμα μια συγκριτική υπεροχή του Νίκου. Συνεχίζει να εκπλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι να ανεβει δηλαδη; 1/1/2024 αναλαμβανει μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Εχει 5 χρονια μπροστα του να ανεβαινει στις εξεδρες. Καπου ελεος πολυ τον καλοπιανουμε Βαφειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και θα μπορούσε να ανέβει στην εξέδρα διότι είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, μην κάνετε πως δεν το ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι νεοεκλεγμένοι ανεβαίνουν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρεις ότι δεν έχει πέραση για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακώς στήνουν εξέδρες ανεβαίνοντας εκεί ανεβαίνουν και το καλάμι , δίπλα στον απλό λαό πρέπει να στέκουν χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Λάκης Βασιλειάδης να πάει να καθίσει με τον φίλο του τον Παρουτογλου που τον βοηθούσε στις εκλογές λόγω Τσερκεζου - Θεοδωρίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News