Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Εκκλησάκι στη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξαπλατάνου (ΦΩΤΟ)


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξαπλατάνου θα στεγάζεται το Εκκλησάκι στη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου.

Ο Άγιος Καλλίνικος ήταν θεολόγος και επίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διετέλεσε Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από το 1967 έως το 1984. Το 2020 ανακηρύχθηκε Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες - δωρητές μας, οι οποίοι συνέβαλαν με την ουσιαστική συνεισφορά και την οικονομική αρωγή τους, καθώς χωρίς αυτούς το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Στο εκκλησάκι αυτό δύνανται να πραγματοποιηθούν εκκλησιαστικές εορτές, καθώς και τα κατηχητικά του Ναού μας.

Στο προσεχές διάστημα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την λειτουργία του.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News