Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση του εκλεγμένου Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου με τον Δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών Σίμο Δανιηλίδη


Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλμωπίας,συνέχισε τις επιλεγμένες συναντήσεις του, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τον εκλεγόμενο για 8η φορά στον δήμο Νεάπολης - Συκεών, Δανιηλίδη Σίμο. 

Μετά τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής και έμπειρο αυτοδιοικητικό Παπαστεργίου Δημήτρη, ο Νίκος Παρούτογλου επέλεξε άλλη μια συμβολική αλλά και ουσιαστική συνεργασία, αφού ο Σ. Δανιηλίδης χαρακτηρίζεται σαν ένας πετυχημένος δήμαρχος και ιδιαίτερα στην καινοτομία.

Η θεματολογία περιστράφηκε γυρω από το πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης γενικότερα, αφού ο Σ. Δανιηλίδης αποτελεί εκλεκτό μέλος της ΚΕΔΕ.

Σε κάθε περίπτωση όμως τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας σε όλα τα ζητήματα στο εγγύς μέλλον!


 

4 σχόλια:

  1. Πολύ τρέχεις Νικολάκη και θα σκονταψεις και θα πέσεις και ποίος θα σε σηκώσει. Αυτά είναι μεγάλα και πλούσια κεφάλια εμείς για να τους φτάσουμε θέλουμε πολύ τρέξιμο μα πολύ τρέξιμο. Εκτός και αν έχεις κάνα γραφείο στις Βρυξέλλες και δεν μας το λες το κρατάς για έκπληξη. Ειδομεν λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάψε λίγο ακόμα εσύ

      Διαγραφή
    2. Πονεμενοι μου άνθρωποι,ασ αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του,και θα τον κρίνουμε στο τελοσ,το κλάμα δεν σασ αφήνει σε ησυχία....12:09

      Διαγραφή
    3. Για αυτό εκλέχτηκε για να τρέξει αλλά εσείς είχατε μάθει με τους φωτοπουλους να κααααααθεστε και να μασουλαααατε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News