Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Δ. Σταμενίτης: «Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την επισκευή του κτιρίου του ΕΚΑΒ Έδεσσας»


Σε επικοινωνία του με τον Διοικητή της 3 ης ΥΠΕ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε ότι, υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση μεταξύ της 3 ης ΥΠΕ και του αναδόχου, για την επισκευή του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΚΑΒ Έδεσσας.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης και επισκευής, για τις οποίες το περασμένο καλοκαίρι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας κονδύλιο ύψους 60.000 ευρώ.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε:

«Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στοχεύουμε στην ανανέωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των υποδομών υγείας του Νομού Πέλλας, που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για τον εκσυγχρονισμό των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας, έχουμε ακόμα μια θετική εξέλιξη, αυτήν της έναρξης των διαδικασιών για την επισκευή και τη συντήρηση του κτιρίου ΕΚΑΒ της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα αίτημα που σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 3 ης ΥΠΕ προωθήσαμε στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και το οποίο με ικανοποίηση βλέπουμε σήμερα να υλοποιείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News