Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%»


«Είδα τον Σωκράτη Φάμελλο ιδιαιτέρως επιθετικό σήμερα, η επιθετικότητα σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις δημοσκοπικές σας επιδόσεις, διερωτώμαι εάν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday.

Αμέσως μετά ανέφερε πως η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στην αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας μία ερειπωμένη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και έναν χάρτη, που όπως είπε απέτυχε να προβλέψει που θα ενσκήψουν τα πλημμυρικά φαινόμενα. «Τα εργαλεία που μας παραδώσατε για να αντιμετωπίσουμε τις φυσικές καταστροφές, είναι ένας χάρτης», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Κατηγορείστε γιατί αφήσατε τη χώρα αθωράκιστη μπροστά σε έναν γνωστό κίνδυνο, ενώ γνωρίζατε τα εργαλεία» και συμπλήρωσε πως «οι επιπτώσεις στην κοινωνία, την οικονομία και σε ανθρώπινες ζωές είναι μεγαλύτερες απ' ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει προνοώντας ως χώρα».


Κασσελάκης: Black είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης για όλους

Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Black Friday -50%», έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει Black Friday μείον 50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας».

Ακολούθως παραθέτει ενσωματωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η ίδια λίστα προϊόντων που τον Ιανουάριο του 2022 κόστιζε 109 ευρώ, τον Μάρτιο του 2022 κόστιζε 133 ευρώ και τον Ιούνιο 154. Τον Ιανουάριο του 2023 ο λογαριασμός ήταν 178 ευρώ. Τον Ιούνιο ήταν 215 ευρώ και σήμερα 257 ευρώ. Συνολικά η αύξηση είναι 136% μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Ο κ. Κασσελάκης κλείνει, παρουσιάζοντας δύο κάρτες, στη μία με τους κατώτατους μισθούς σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία και στην άλλη τις τιμές του στοματικού διαλύματος.

Συγκεκριμένα λέει: «Δύο κάρτες δώρο, ένα συν ένα λόγω Βlack Friday. Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, 758, 1.594, 1.584 αντίστοιχα. Δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία που είναι 5,30, 1,99,1,97 αντίστοιχα. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

1 σχόλιο:

  1. Και ομως τα Τεμπη, η υποκλοπες,η Θεσσαλια, οι πυρκαγιες, η ακριβεια επι Μητσοτακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News