Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Έρχεται στο AridaiaNewsTV: «Εν τη ρύμη του λόγου» με την Ολυμπία Χουρσόγλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Έρχεται στο AridaiaNewsTV! 📺🔜

Η Ολυμπία Χουρσόγλου 🙋 θα μας εισάγει στον «πλούτο» της ελληνικής γλώσσας 🇬🇷, σε μια στήλη που είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας 🧑‍🏫! Με λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν γνωρίζουμε την ακριβή ερμηνεία τους. 📚

...και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! 📺🔜.

 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News