Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

«Τα αλυτρωτικά τραγούδια», φυλλάδιο του Δημάρχου Αλμωπίας Χρ. Μπάτση - Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV (ΒΙΝΤΕΟ)


Φυλλάδιο με τίτλο «Τα αλυτρωτικά τραγούδια», εκτύπωσε και διένειμε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.

Εξηγώντας αυτή του την πρωτοβουλία στο εσωτερικό του φυλλαδίου, τονίζει ότι «θέλω να μην γελάνε πίσω από την πλάτη μας. Θέλω να είμαστε γνώστες της όλης κατάστασης».

Μέσα στο φυλλάδιο, συμπεριλαμβάνονται 12 τραγούδια, που προέρχονται από τα Σκόπια. Παράλληλα, δίπλα ακριβώς υπάρχει η μετάφρασή τους στα Ελληνικά. Πρόκειται για τραγούδια μίσους, τα οποία εξυπηρετούν την Σκοπιανή προπαγάνδα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπάτσης, «γίνεται πραγματική πλύση εγκεφάλου και ως ένα βαθμό το έχουν καταφέρει. Πρέπει να γνωρίζουμε την ιστορία μας, ώστε να μην χάσουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν με την παράδοσή μας».

Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV: 

 

7 σχόλια:

  1. Μήπως ο Μπάτσης θέλει να τα προβάλλει και να σκορπίσει την διχόνοια Λέο μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορική αλήθεια δε φέρνει διχασμό. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε εσείς που βλέπετε διχασμό? Η νιώθεις Μακεδόνας άρα Έλληνας η κάτι άλλο.. Σε αυτήν την περίπτωση διχασμένος είστε εσεις

      Διαγραφή
  2. Δηλ ρε συνέλληνα! των 5.27 αν ζητώ απ' τους άλλους να μη μου αλλοιώσουν και κλέψουν κάτι δικό μου, στην προκειμένη περίπτωση την παράδοσή μου, είμαι διχαστικός; Τότε κι εσύ είσαι πλαστογράφος και κλέφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα ήθελα να ξέρω αν συμφωνεί το Αριδαία Νιούς με το κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι έγινε αν συμφωνεί ή διαφωνεί το Αριδαία Νιούς;
      Χέστηκε η Φατμέ στ΄αλώνι.

      Διαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ MONKEYDONES ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ VARDARSKA ΝΑ ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News