Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Υπο διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Αλμωπία: Αποχώρησαν τα 6 από τα 11 μέλη της Ο.Μ. - Αποχωρεί και ο Συντονιστής Μπάμπης Παυλίδης


Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν και επισήμως 6 στελέχη από την τοπική οργάνωση Αλμωπίας, αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, αποχώρησαν οι:

Δημητριάδης Κώστας (μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας)

Θεολόγου Γιάννης (μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας)

Λαμπρίδης Τέλης (πρώην Συντονιστής Ο.Μ. Αλμωπίας)

Παυλίδης Μπάμπης (Συντονιστής Ο.Μ. Αλμωπίας)

Πέτση Κατερίνα (μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας)

Σαμαντης Νίκος (μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας)

Όπως αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση, "ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βιώνει μια διαλυτική κρίση. Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος και η ηγετική ομάδα αρνούνται να αναγνωρίσουν και να συζητήσουν τον πολιτικό πυρήνα του προβλήματος. Αντί αυτού, επιλέγουν το ερμηνευτικό σχήμα του «εσωτερικού εχθρού» και της «Πέμπτης Φάλαγγας». Όταν δεν επιλέγουν τις επιθέσεις και τις προσβολές, καταφεύγουν σε έναν απλουστευτικό, κενό περιεχομένου, λόγο με γενικόλογα συνθήματα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βυθίζεται στην ανυποληψία και στην απαξίωση. Είναι μια επώδυνη και διαλυτική διαδικασία που πλήττει όχι μόνο το ιστορικό κόμμα της Αριστεράς, αλλά συνολικά τις προοδευτικές δυνάμεις και τη Δημοκρατία της χώρας".

Και προσθέτουν: "Ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε δημοκρατικά. Αλλά πορεύεται αντιδημοκρατικά. Διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον μετατρέπει σε ένα άμορφο κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή το πολιτικό του στίγμα εκπέμπει ένα συνονθύλευμα αντιφατικών απόψεων χωρίς κανένα προγραμματικό βάθος. Ένδειξη αυτής της παθογένειας είναι οι θέσεις που εκφράζει ο Πρόεδρος για κρίσιμα ζητήματα, όπου με ευκολία τη μια μέρα δηλώνει την υποταγή του κόμματος στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και την άλλη ξεσπαθώνει ρητορικά,αλλά καθόλου πειστικά εναντίον τους. Η αναξιοπιστία του, η υπονόμευση του κυβερνητικού έργου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), η αυταρχική συμπεριφορά που είδαμε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Είναι μια πορεία, δυστυχώς, δίχως επιστροφή".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες ημέρες την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Σηφάκης.

10 σχόλια:

  1. υπο διάλυση ο διαλυμένος; αντε κλείστε το μαγαζί ρε παιδιά δεν εχετε να προσφέρετε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Μπάμπη τι δουλιά εχεις εσύ εκεί; για σοβαρό παιδί σε ειχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΣΑΚΑΚΙ ΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφακη εσεις που εχετε ειδικοτητα στο γιαουρτωμα αμα τον δειτε θα του πεταξετε κανα γιαουρτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν ο προεδρος της νεολαιας ειναι μεγαλυτερος ηλικιακα απ τον προεδρο {μη χεσω} του κομματος πεστε μου σ αφηνουν να μη σκας στα γελια ; εσυ τους λες σταματα και αυτοι της μαλ.... τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...$#@@@&****#@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ . ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΚΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ. ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ήρωες.Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι.Ας απολαύσουμε τη Μοναρχία Μητσοτάκη και πως θα κάνει το Σαμαρά να το βουλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης σας έχει για πρωινό γατάκια Μ εσάς τους τιποτες κοιματε ήσυχος, που θα έβρισκε ποιο αχρηστους

      Διαγραφή
    2. Βγήτε για καμία πορεία ρεζιλια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News