Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Νεαρός πήγε να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ με... 15.500 νομίσματα


Οι δικαστές, κλητήρες και λειτουργοί του Δικαστηρίου Λεμεσού της Κύπρου έμειναν άφωνοι σήμερα, όταν ένας νεαρός, ο οποίος μετέβη στο Δικαστήριο για να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο, δεν κουβαλούσε στα χέρια του πορτοφόλι αλλά βαλίτσα. Η βαλίτσα ήταν βάρους 50 κιλών και περιείχε 15.500 νομίσματα των 1, 2, 5 και 10 σεντ.

Σύμφωνα με το philenews.com, στον πολίτη είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια. Η καταγγελία είχε γίνει το 2022.

Σήμερα, ο νεαρός έχοντας μαζί του μια ταξιδιωτική βαλίτσα, μετέβη στο Πρωτοκολλητείο για να πληρώσει το πρόστιμο του, ωστόσο οι λειτουργοί του ανέφεραν ότι δεν μπορούν να παραλάβουν τα χρήματα σε σεντ και ότι έπρεπε να πάει στην τράπεζα για να τα αλλάξει.


Πάντως, ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα, ανέφερε ότι και αυτά χρήματα είναι και είναι απαράδεκτο να μην τα δέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News