Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στα Γιάννενα: 33χρονος κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε


33χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε κέντρο διασκε΄δασης στα Γιάννενα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν τα πάντα να τον επαναφέρουν αλλά ήταν αργά.

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 33χρονου από τα Ιωάννινα μέσα σε χώρο διασκέδασης της πόλης όπου βρισκόταν με την παρέα του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr, περίπου τα μεσάνυχτα, ο νεαρός αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Στον χώρο του κέντρου διασκέδασης κλήθηκε και έφθασε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο διασκέδασης έφθασε και δύναμη της Αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News