Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Κυριλίδης: «Δέσμευση μας ο έλεγχος όλων των τιμολογίων στην Περιφέρεια»


Ενώ η προεκλογική καμπάνια του κυρίου Τζιτζικώστα έχει μετατραπεί σε ένα υπερφίαλο θέαμα το οποίο δεν έχει καμία ουσιαστική αναφορά σε προτάσεις και έργα για την καθημερινότητα των πολιτών, οι αργυρώνητοι δημοσιολόγοι αρκετών συστημικών μέσων δεν έχουν δώσει βήμα στον συνδυασμό μας να αναπτύξει τις προτάσεις του.

Εμείς όμως καθημερινά εμπλουτίζουμε τις προτάσεις μας μέσα από την επαφή που έχουμε με τους πολίτες της περιοχής.

Έτσι λοιπόν η δέσμευση μας ως συνδυασμός είναι ο έλεγχος όλων των τιμολογίων στην περιφέρεια με απώτερο στόχο να εντοπίσουμε την οποία διασπάθιση δημοσίου χρήματος υπάρχει. Απέναντι στην προσωπολατρεία και την αλαζονεία η λύση είναι οι προτάσεις μας.

Δήμος Κυριλίδης

Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Μακεδονία Μπροστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News