Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Εξοπλισμός για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας παρέλαβε σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, εξοπλισμό για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Υποέργου 6 με Τίτλο «Προμήθεια Η/Μ Εξοπλισμού για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών Πολιτικής Προστασίας» της Πράξης «Αναβάθμιση δομών και εξοπλισμού για την Πολιτική Προστασία της ΠΚΜ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρέδωσε στον κ. Ιατρίδη Γεώργιο, στέλεχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, μία (1) βενζινοκίνητη γεννήτρια, μία (1) βενζινοκίνητη αντλία και τα παρελκόμενα αυτών.

Ο εξοπλισμός που παραλείφθηκε βρίσκεται ήδη στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου

Νάνου Πολυξένη 

4 σχόλια:

 1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ κ. ΤΖΑΜΤΖΗ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ; ΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειο αν πλημμυρίσει ..... υπόγειο . Καθαρίστε τις κοίτες των ποταμών και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι είναι αυτά ρε τζαμπατζήδες;Βάρκες νς φέρετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αυτά για ένα σπίτι αρκούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News