Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δ. Τζαμτζής: Μέλημά μας η ασφάλεια των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον


Εντός του προσεχούς διαστήματος αρχίζει η ανακατασκευή και επίστρωση αύλειων χώρων, σε τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας, καθώς υπεγράφη η σχετική Σύμβαση από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρίας.

Η σχετική μελέτη έχει ολοκληρωθεί και προσεχώς ξεκινούν οι εργασίες, για την αποκατάσταση των αύλειων χώρων στο 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Σκύδρας καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Πετριάς.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, δήλωσε:

«Η συνεχής συντήρηση και φροντίδα της σχολικής αυλής αυξάνει το επίπεδο ασφαλείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς αλλά επιπλέον αναβαθμίζει και αισθητικά το περιβάλλον, όπου παράγεται εκπαιδευτικό έργο. Με εξορθολογισμό των κονδυλίων που διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε τις βελτιωτικές παρεμβάσεις, σε χώρους ευθύνης μας, όπου δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας, ελαχιστοποιώντας τους παράγοντες κινδύνου».

Το έργο «Προγραμματική Σύμβαση με Δήμο Σκύδρας για την Ανακατασκευή – Επίστρωση Αύλειου Χώρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας» είναι προϋπολογισμού 100.000,00€, με ΦΠΑ 24% και συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με 95.000€ και τον Δήμο Σκύδρας με 5.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News