Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

«Αλωνίζει» στην Π.Ε. Πέλλας η Δέσποινα Βασιλειάδου


Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας επισκέφτηκε χθες τις Κοινότητες Αξού, Αμπελειών, Παλιού Μυλοτόπου, Πενταπλατάνου και τα Γιαννιτσά

Τις επαφές της με κατοίκους των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζει η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Δέσποινα Βασιλειάδου.

Χθες Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της, τις Κοινότητες: Αξού, Αμπελειών, Παλιού Μυλοτόπου, Πενταπλατάνου και κατέληξε στην πόλη των Γιαννιτσών προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Η κα Βασιλειάδου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Δήμων και Κοινοτήτων και δήλωσε σχετικά:

“Μετά από όλες αυτές τις επισκέψεις, γίνεται σαφές ότι η διαχείριση των ζητημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας χρειάζεται συνεχής κινητικότητα, ενημέρωση, και επισκέψεις στις πόλεις και τις κοινότητες. Συναντάω όλες αυτές τις ημέρες μεγάλη αποδοχή για το έργο που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σίγουρα μπορούμε να δώσουμε λύσεις και σε όσα μου ανέφεραν οι πολίτες”.

Η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και σήμερα Σάββατο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News