Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας - Γιάννης Μουράτογλου: Οι δεσμεύσεις μας για τον Αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πρόγραμμα που έχει καταθέσει ο Γιάννης Μουράτογλου και η Συνεργασία Ευθύνης στους δημότες είναι συγκροτημένο σε τομείς και αναλύεται με συγκεκριμένα έργα.

Στο video που ακολουθεί παρουσιάζονται στοιχεία έργων που έχουν γίνει ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, αλλά και οι προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Γιατί εμείς μιλάμε με έργα!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News