Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Η Σκύδρα έστειλε μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή - Η Δήμαρχος των έργων και της αλληλεγγύης (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της "Συμμαχίας Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας". Μια εκδήλωση που έστειλε το πρώτο μεγάλο μήνυμα για τη νίκη της 8ης Οκτωβρίου, αλλά κυρίως το μήνυμα της εμπιστοσύνης, της στήριξης και της αγάπης των πολιτών στο πρόσωπο της Δημάρχου και της ομάδας της.

Μιας δημοτικής ομάδας που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια πολιτική με ήθος, με ηθική, με διαφάνεια, με εντιμότητα. Μιας δημοτικής αρχής με καθημερινή παρουσία στην πόλη και στα χωριά του Δήμου. Όπως είπε η κ. Ιγνατιάδου, "εμείς δεν εμφανιστήκαμε τώρα ξαφνικά την προεκλογική περίοδο στις εκδηλώσεις του Δήμου μας ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν παντελώς αδιάφοροι και απόντες. Εμείς όλα τα χρόνια της ζωής και της πορείας μας ήμασταν εδώ, ήμασταν μαζί με εσάς".

"Εμείς μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια γιατί μιλάμε με τα έργα μας, καθώς τη δυσκολότερη θητεία της τοπικής αυτοδιοίκησης υλοποιήσαμε και υλοποιούμε ένα τεράστιο έργο 35.000.000 ευρώ και αφορά όλους τους τομείς και όλη την επικράτεια του Δήμου μας", πρόσθεσε η κ. Ιγνατιάδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κόσμος κατέκλυσε το κέντρο της Σκύδρας για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα πως η Σκύδρα έχει Δήμαρχο που στοχεύει ψηλά για τον Δήμο και τους πολίτες του. Μια Δήμαρχο που αγαπά αυτό που κάνει, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να παράξει έργο. Μια Δήμαρχο προσιτή και ανθρώπινη, που έχει ως επίκεντρο της πολιτικής της τον ίδιο τον άνθρωπο.













































































2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News