Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Σε δημόσιες υπηρεσίες και κοινότητες η Δέσποινα Βασιλειάδου - Συνεχίζει το πρόγραμμα επισκέψεων


Σε δημόσιες υπηρεσίες και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνέχισε το πρόγραμμά της, η υποψήφια Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας κα Βασιλειάδου Δέσποινα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών, τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών, το ΕΚΑΒ, το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών και την Πυροσβεστική Γιαννιτσών. Εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να συνομίλησε με τη Διοίκηση και το προσωπικό των υπηρεσιών.

Ειδικότερα όσον αφορά τη νοσοκομειακή μονάδα Γιαννιτσών, είχε συνομιλία με τον αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας και υπεύθυνο για τη Ν.Μ. Γιαννιτσών κ. Λόγγο και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο. Η κα Βασιλειάδου συνεχάρη τον ίδιο και όλους τους γιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν στο χώρο της υγείας.

Στην επίσκεψή της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες και να τους απονείμει τα εύσημα για το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία και ειδικότερα μετά τις τελευταίες καταστροφές σε Έβρο και Θεσσαλία. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε όλες αυτές τις καταστροφές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών.

Το βράδυ της Παρασκευής η κα Βασιλειάδου επισκέφτηκε τα Άθυρα και τη Ραχώνα του Δήμου Πέλλας και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να ακούσει προτάσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από τους κατοίκους.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησε την εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Π.Ε.Πέλλας με θέμα: «Άνοια και οικογένεια» με αξιόλογους ομιλητές.

Η κα Βασιλειάδου δήλωσε στο περιθώριο των επισκέψεων της: «Χρειάζεται δουλειά, συγκεκριμένη στόχευση και ουσιαστική συνεργασία, από όλους τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και προστασία των συμπολιτών μας. Μαζί σχεδιάζουμε και δίνουμε αξία στην Πέλλα. Για αυτό υπόσχομαι ότι θα παλέψω με Αλληλεγγύη και Εμπιστοσύνη!».

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News